Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri halucinante de ultimă oră. Presupusul criminal din Caracal a mărturisit că „v-am plimbat, dar pentru liniștea sufletului meu vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza”.

Anchetatorii care se ocupă de cazul din Caracal vor continua marți cercetările după ce luni au găsit într-o pădure fragmente umane.

La operațiune va lua parte și Gheorghe Dincă, pricipalul suspect în acest dosar cu multe semne de întrebare. Procurorii au ajuns în zonă după ce individul le-a făcut o mărturisire.

″Hai că v-am plimbat toată săptămâna, dar, pentru liniștea sufletului meu, vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza″⁣. Asta le-ar fi spus bărbatul luni.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

Rămășițele descoperite urmează să fie analizate și testele ADN vor arăta dacă aparțin Luizei Melencu sau altei persoane.

Pe de altă parte, avocatul familiei Luizei susține că Dincă nu mai ține minte numele fetelor pe care le-a răpit, violat și ucis. Așa că le identifică după perioada din an în care le-a luat de pe stradă.

Ovidiu Oanță, trimisul special la Caracal: “După ce vreme de câteva zile s-au bazat pe mărturia lui Gheorghe Dincă, potrivit căreia ar fi aruncat în Dunăre trupul neînsufleţit al Luizei, anchetatorii s-au trezit în mod neaşteptat cu o nouă pistă, aşa că au luat la căutat o lizieră de pădure situată la doar câţiva kilometri de casa ororilor din Caracal. Aici, potrivit unor surse apropiate de anchetă, au găsit câteva rămăşiţe carbonizate de natură umană.”

Acelaşi Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că la fel ca în cazul Alexandrei a violat-o şi ucis-o pe Luiza Melencu.

Ulterior – după ce a comis crima – a folosit acelaşi tipar ca să scape de cadavru. Arzătorul găsit în curtea individului de anchetatori ar fi fost folosit de fiecare dată. În cazul Luizei însă, suspectul a apucat să ascundă resturile.

La căutările din pădurea de lângă Caracal a asistat şi avocatul familiei Luizei Melencu – care a fost echipat într-un costum special ca să nu compromită probele.

Resturile umane găsite de anchetatori urmează să fie analizate în laborator. Până atunci, nimeni nu poate confirma că aparţin Luizei ori unei alte victime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu: “Credeţi-mă, omul ăsta spune adevăruri, dar minte şi foarte mult că este învăţat cum să mintă. Nu ştim cine este victima, există date că este o victimă. Aveţi indicii că ar fi Luiza? Nu avem cum să ştim cine este. Probele ADN vor spune.”
Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT: “Acesta a indicat că a abandonat un sac cu oase arse şi cenuşă. Trebuie cernută pentru a putea vedea ce resturi mai sunt acolo. Din declaraţia sa, el aşa a declarat, că este trupul Luizei.”

Avocatul familei Melencu a lansat ipoteza potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi mai multe victime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu: “Este de văzut ale cui sunt. El nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an, după luna în care le-a luat. Părerea mea este că nu e Luiza. Eu cred că e vorba de mai multe fete, el nu le mai știe numele. Asta e fata din luna cutare. Le are pe luni, pe perioade.”

Pentru ca ancheta în acest caz să avanseze cât mai repede, Ministerul Afacerilor Interne a trimis la Caracal peste 200 de poliţişti de la combaterea crimei organizate, criminalişti şi specialişti de la operaţiuni speciale şi direcţia de investigaţii criminale.

Pe de altă parte, ministrul Mihai Fifor a anunţat că l-a demis pe şeful Jandarmeriei Române, fără să să precizeze însă dacă măsura are vreo legătură cu dramele de la Caracal, potrivit Pro TV.