Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri din dormitor! Criminalul din Caracal a fost audiat de psihiatri mai mult de patru ore. În tot acest timp, el a făcut mărturisiri cutremurătoare legate de victimile sale.

Gheorghe Dincă, suspectul ororilor din Caracal, a fost suspus expertizei psihiatrice, pentru a se vedea dacă a avut discernământ şi poate răspunde pentru faptele sale, potrivit Spynews.

Gheorghe Dincă a mai fost internat la secţia de psihiatrie şi a fost diagnosticat cu sindrom anxios depresiv

Asasinul din Caracal a menționat că avea probleme psihice încă de când era copil, în special după sinuciderea tatălui său.

Citește și:

Acesta a mai spus că a început să apeleze la serviciile unor prostituate, pe care le ducea în locuința sa. ”Monstrul” a explicat faptul că actele sexuale se consumau la etaj, în dormitor și nu în așa zisa “cameră a ororilor”, unde se presupune că le-a omorât pe Luiza și Alexandra.

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

Citește și:

Dincă a povestit că s-a înțeles cu Alexandra să facă sex pentru suma de 50 de lei. Apoi a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat “sfoara prea lungă”. Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că “pleacă acasă”. Refuzurile ei repetate l-a fi înfierbântat  și a lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei.

Crimele s-au produs în dormitor

După spusele bărbatului, ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparațiile auto. Sursele citate au spus că, la o primă vedere, medicii au concluzionat că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.