}

Gestul său dus la EXTREM a UIMIT România. Bendeac, surprins în cele mai INCENDIAR moment

Gestul său dus la EXTREM a UIMIT România. Bendeac, surprins în cele mai INCENDIAR moment
Gestul său dus la EXTREM a UIMIT România. Bendeac, surprins în cele mai INCENDIAR moment
Autor:

Gestul său dus la EXTREM a UIMIT România. Mihai Bendeac șochează din nou cu ultima sa postare de pe Facebook, în care apare alături de un câine.

Până acum nimic nu este deplasat, dar faptul că i-a băgat limba în gura patrupedului și-a lăsat fără cuvinte admiratorii. Actorul a imortalizat momentul și a postat imagine pe o rețeade socializare.

Fanii l-au criticat dur pentru “sărutul pasional“ oferit animăluțului și nu au ezitat să își exprime sincer părerea.

“Cel mai dulce si sincer sărut!/ Tre’ să se spele pe dinţi….cine ştie pe unde a fost limba lui Bendeac/ Mai du-te doamne iarta-ma/ Ok…stiam ca esti indragostit de picioare dar ca ai fi devenit zoofil. .Nu ma asteptam/ Nu mi dau seama daca tu ii musti limba sau tu tu ii bagi limba in gura”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

O persoană nu au fost deranjate de momentul imortalizat de actor și a scris că “Dumnezeu are dreptul să ne judece”: “Cine suntem noi sa judecam..?! Doar Dumnezeu are dreptul sa ne judece..el stie cel mai bine daca e gresit ceea ce facem sau NU. Si in plus de asta, fiecare suntem liberi sa facem ce vrem cu viata si corpul nostru..si macar el are taria si se arata exact asa cum este si nu se ascunde ca..”noi dupa deget”…si stiti cum e? HOTUL STRIGA HOTUL!!!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X