Gestul nemaivăzut făcut de Mihai Gâdea în timpul unei emisiuni TV. Mihai Gâdea, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziiune, a făcut un gest nemaivăzut până acum de mulțumire. S-a întâmplat în ziua în care românii au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Gestul nemaivăzut făcut de Mihai Gâdea în timpul unei emisiuni TV. În ziua în care românii au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Antena 3 a fost lider de audienţă, de-a lungul întregii zile. Postul de televiziune a transmis în direct momentele în care candidaţii la prezidenţiale au votat. Astfel, Antena 3 a avut un rating mare comparativ cu celelalte televiziuni.

Citește și:

În acest sens, Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3, le-a mulțumit telespectatorilor. În semn de respect pentru cei car au ales să urmărească postul de știri, moderatorul TV și-a pus mâna în dreptul inimii la începutul emisiunii de luni seară.

„Este așa o bucurie, o responsabilitate și un sentiment că e important ce facem pentru dvs. uitându-ne la aceste cifre. Vă mulțumesc din tot sufletul și vă promit că nu o să vă dezamăgim, sper, niciodată.

Și dacă o vom face, e pentru că suntem oameni și uneori mai greșim”, sunt cuvintele de mulțumire transmise de Mihai Gâdea, la începutul Sintezei zilei.

Mihai Gâdea