Gestul neașteptat a lui Meghan uimește opinia publică! Meghan Markle intenționează să adopte un câine pentru copilul sau Archie , pentru că el să știe bucuria de a crește împreună cu un prieten foarte special și loial.

Prințul Harry și Meghan de Sussex și-au propus să viziteze centrele de salvare pentru animale în scopul de a găsi animalul de companie potrivit.

„Meghan vrea cu adevărat un câine cu care Archie își poate asocia copilăria”, potrivit unei surse regale, citat de The Sun.

Citește continuarea AICI

Reamintim că, fiul lui Meghan și-al lui Harry, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sâmbătă în capela Saint George de la Castelul Windsor. Apa care a fost vărsată pe capul fiului ducilor de Sussex a fost adusă din râul Iordan și a fost turnată din carafa denumită Lily Font, o carafă din argint aurit folosită la botezul tuturor bebeluşilor regali.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Micuțul Archie a îmbrăcat acelaşi costum de botez purtat de verişorii lui. Costumul este o  replică a unor veșminte pe care regina Victoria l-a comandat special pentru primul ei copil şi care s-a aflat în serviciul familiei regale britanice timp de 163 de ani. După fiecare botez, costumul a fost spălat de mână cu apă minerală și depozitat într-o cameră specială, fără lumină naturală, potrivit avantaje.ro.