Gestul impresionant făcut de Pink, după incendiile din Australia. A uimit o lume întreagă!

Gestul impresionant făcut de Pink! Incendiile devastatoare care au loc în Australia au sensibilizat mai multe vedete care s-au implicat în acte de caritate.

Cântăreaţa americană Alecia Beth Moore, cunoscută sub numele de scenă Pink, şi actriţa britanică Naomi Watts sunt două dintre celebritățile care au făcut donații consistente în beneficiul pompierilor care se luptă cu incendiile de vegetaţie care afectează Australia din septembrie 2019, potrivit abc.com.

Cântăreața de 40 de ani a anunţat pe o platformă de social media că donează jumătate de milion de dolari americani serviciilor locale de pompieri din Australia.

Gestul impresionant făcut de Pink! „Sunt total distrusă să văd ce se întâmplă acum în Australia”

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

„Sunt total distrusă să văd ce se întâmplă acum în Australia, cu oribilele incendii de vegetaţie. Mă angajez să donez 500.000 de dolari direct serviciilor de pompieri locale, care se luptă din greu pe front. Inima mea este alături de prietenii şi familiile din Australia”, a scris Pink într-un mesaj pe Twitter.

Sunt total distrusă să văd ce se întâmplă acum în Australia, cu oribilele incendii de vegetaţie. Mă angajez să donez 500.000 de dolari direct serviciilor de pompieri locale

În același act caritabil s-au implicat și actrița de comedie Celeste Barber, care a reuşit astfel să strângă peste 9 milioane de dolari.

Mai mult, crucea Roşie Australiană s-a asociat cu reţeaua de televiziune ABC pentru o strângere de fonduri în beneficiul comunităţilor afectate de incendii.  Voluntarii au colectat peste 10 milioane de dolari.

Și tenismenul australian Nick Kyrgios a anunțat public că va dona victimelor incendiilor din Australia câte 200 de dolari pentru fiecare as servit în vara acestui an.

Și Nicole Kidman împreună cu soţul său, Keith Urban, Hugh Jackman, Rebel Wilson, Delta Goodrem şi Russell Crowe , şi internaţionale, ca Naomi Watts, Jameela Jamil, Chris Brown, Kim Kardashian, dar şi ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William şi-au exprimat dorința de a sprijini statul australian.