Gestul ei a șocat mapamondul. În pragul sărbătorilor de iarnă, vedetele se fotografiază lângă brad. Gestul făcut de fosta soție a lui Columbeanu a șocat mapamondul. Iată cum s-a fotografiat Monica Gabor în prag de sărbătoare.

Gestul ei a șocat mapamondul. De câțiva ani, Monica formează un cuplu cu Mr Pink. Fosta doamnă de la Izvorani pare că are o relație specială cu fiului milionar. Și asta nu o spunem noi, ci imaginea postată de ea pe rețele sociale.

Chiar dacă mai erau 15 zile până la Crăciun, aceștia s-au pregătit pentru Sărbători. Însă gestul Monicăi a șocat tot mapamondul. Monica îl sărută pe gură pe fiul lui Pink.  Din explicația dată de ea din dreptul fotografiei se înțelege că nu face nicio diferență între copilul lui iubitului ei și fiica sa,  Irinuca.

Monica Gabor
Monica Gabor

Lasă-mă să te mai iubesc un pic

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Lasă-mă să te mai iubesc un pic acum cât mai ești mic. #Crăciun. Irina_unicorns te iubim”, a scris Monica, alături de imagine.

Gestul Monicăi a stârnit controverse în rândul admiratorilor săi: „Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest… sunteți frumoși!’, „Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!’, „Deplasată poză!’, au fost câteva din comentariile postate de câteva femei.

https://www.instagram.com/p/B5w1hKJnLrI/?utm_source=ig_web_copy_link

Reamintim că fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, Irina Columbeanu, dorește să se mute în America, acolo unde mama sa este stabilita de ani buni.

În cadrul unui interviu acordat pentru Ok! Magazine, Monica Gabor a mărturisit că anul trecut nu a mai vrut sa se întoarcă în România, la tatal sau.

„Iri face sacrificii mari pentru Irina, financiare, de tot felul, timpul pe care i-l acordă, o duce la şcoală şi nu vreau să o iau pe Irina de lângă el şi el să rămână singur. I-am spus şi Irinei toate aceste lucruri pentru că data trecută ea nu a mai vrut să plece de aici din America. Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că ‘vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate’, iar lui Pink îi spune ‘daddy’, ea este foarte ataşată de Pink. Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue”, a spus Monica Gabor.

Sursă foto: Instagram/ Monica Gabor