GESTUL care a IMPRESIONAT lumea. E incredibil ce a făcut Andra

GESTUL care a IMPRESIONAT lumea. E incredibil ce a făcut Andra
GESTUL care a IMPRESIONAT lumea. E incredibil ce a făcut Andra
Autor:

Alexandra Irina Măruță cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, în vârstă de 32 de ani, a impresionat o lume întreagă cu gestul său pe care puțini artiști îl fac. Artista, care la doar 14 ani a lansat primul său disc single, a mers la un azil de bătrâni, în Săptămâna Mare, și a dăruit oamenilor cadouri.

„Să fim mai buni înseamnă mai ales să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrani de la Străulesti să dăruim pachete, dar mai ales că să îi înveselim și să îi ascultăm. ADVERTISING Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să va rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!”, a povestit soția lui Cătălin Măruță în mediul online.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X