evzmonden.ro Web analytics

Gest UNIC făcut de Mădălina Ghenea. Uite ce a făcut pentru copiii afectaţi de boli incurabile

Gest UNIC făcut de Mădălina Ghenea. Uite ce a făcut  pentru copiii afectaţi de boli incurabile
Gest UNIC făcut de Mădălina Ghenea. Uite ce a făcut pentru copiii afectaţi de boli incurabile

Gest UNIC al unei actrițe. Mădălina Ghenea a DONAT decorul din filmul “Smitten”, în care a jucat rolul principal, unor copii afectaţi de boli incurabile,  din centrul Hospice.

Actrița a adus tocmai din Italia bucătăria şi restaurantul pe care le deţinea personajul ei din film. Lungmetrajul a fost regizat de laureatul premiului Oscar, Barry Morrow şi va fi lansat anul viitor.

Imediat după ce a încheiat filmările, Mădălina a luat cu ea şi decorul din film. Personajul ei deţine un restaurant în care au loc multe petreceri, în care se cântă şi se dansează. Impresionată de poveştile copiilor care suferă de boli grave, actrița a dus în centrul din Adunaţii Copăceni piese de mobilier, mese, scaune, dulapuri şi lămpi.

”M-am îndrăgostit de echipă, de locul, de decorul din film. Pare aşa o nebunie ce am făcut eu. Şi tata mi-a spus, am filmat la Roma, am mutat un restaurant de 300 de mp construit într-un studio, l-am pus în două camioane, l-am adus în România, l-am pus într-un depozit pe care l-am închiriat şi nu îmi vine să cred că e aici. Că am adus acest decor în acest centru, că se vor bucura aceşti copii de el şi de poveste şi de film. Este o poveste despre dragoste, e un film pentru copii, pentru toate vârstele şi este un film despre iubire şi asta am găsit eu în centrele Hospice. Foarte multă iubire”, potrivit stirileprotv.ro.

Alex P: ”Nu e prima oară când ne ajută. Copiii au nevoie de poveşti. Madalina ne-a dăruit o poveste, un decor de film, în care a jucat rolul principal şi care se potriveşte perfect cu ce avem noi aici. Abia aştept să văd copiii luând masa în restaurantul din film.”

Cei de la Hospice mai au nevoie de donaţii pentru centrul din Adunaţii Copăceni, în special echipamente medicale pentru îngrijire paliativă. Orice ajutor este binevenit.

Mădălina Ghenea: ”Fac asta pentru că primesc mult mai mult decât dăruiesc. Paradoxal, rar am văzut oameni atât de fericiţi să mă vadă. Rar am primit asemenea îmbrăţişări”.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Gospodinele din Maramureș au făcut RAVAGII pe Internet cu aceste BRÂNZOAICE

Gospodinele din Maramureș au făcut RAVAGII pe Internet cu aceste BRÂNZOAICE

MĂRTURISIRE incendiară! Mircea Radu: “Nimeni nu e ca mine; Ni-meni!”

MĂRTURISIRE incendiară! Mircea Radu: “Nimeni nu e ca mine; Ni-meni!”

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X