evzmonden.ro Web analytics

Gest minunat făcut de Smiley! Ce l-a înduioșat pe cântăreț până la lacrimi

Gest minunat făcut de Smiley! Ce l-a înduioșat pe cântăreț până la lacrimi
Gest minunat făcut de Smiley! Ce l-a înduioșat pe cântăreț până la lacrimi

Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, Ambasador Național pentru UNICEF în România, a vizitat miercuri, 11 octombrie 2017, comuna Dofteana, una dintre cele 45 de comunități din județul Bacău, parte a proiectul pilot UNICEF Servicii Comunitare pentru Copii. Smiley s-a întâlnit cu copiii de la Școala Gimnazială Scarlat Longhin Dofteana, cu cadrele didactice, cu autoritățile locale și cu echipa comunitară formată din doi asistenți sociali, un asistent medical comunitar, un consilier școlar și un mediator școlar, potrivit unui comunicat de presă al UNICEF.

Copiii i-au pregătit lui Smiley o surpriză, un flashmob pe melodia sa “Oarecare”, și l-au întâmpinat cu cântece și multă bucurie în fiecare grupă de grădiniță și clasă. Ambasadorul Național pentru UNICEF în România a vizitat și două familii sprijinite prin intermediul proiectul pilot Servicii Comunitare pentru Copii pentru a vedea munca UNICEF la nivel local.

„De multe ori, oamenii care au schimbat lumea au venit din medii defavorizate, de la sat. De aceea, este foarte important ca toți copiii să meargă la școală și să primească tot sprijinul necesar pentru a-și împlini visele”, a declarat Smiley, Ambasador Național pentru UNICEF în România.

Comuna Dofteana este una dintre cele 45 de comunități în care UNICEF testează Servicii Comunitare pentru Copii și a fost printre primele care au dorit să facă parte din această inițiativă. Comuna cuprinde șapte sate, cu o populație de aproximativ 11.000 de locuitori în 4000 de gospodării.

„În urma implementării proiectului, Școala Gimnazială Scarlat Longhin Dofteana a reușit să reducă numărul de absențe și în anul școlar trecut a avut 0 abandon școlar”, a spus Ana Nicoleta Irimia, directorul școlii.

Tags: ,
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X