Gest istoric. Regina Elisabeta și ducii de Cambridge, îndureraţi de incendiile din Australia. Ce mesajul au postat pe un cont de socializare. 

Gest istoric. Regina Elisabeta, Meghăn și Prințul Harry sunt extrem de îndureraţi. Ducele și ducesa de Sussex au postat un mesaj de susținere pe Instagram. Mai mult, ei au îndemnat oamenii să doneze în sprijinul victimelor din Australia.

Gest istoric. Regina Elisabeta și ducii de Cambridge: „Gândurile şi rugăciunile noastre merg către cei din Australia , devastată de luni de zile de incendii puternice…”

„Gândurile şi rugăciunile noastre merg către cei din Australia, devastată de luni de zile de incendii puternice. De la zonele şi comunităţile cu care suntem conectaţi în mod direct, pe care le-am vizitat în timpul turneului din 2018, în Noul Wales de Sud, până la incendiile din California şi în regiuni din Africa, suntem şocaţi de aceste dezastre ale mediului înconjurător, incluzând aici, desigur, şi defrişarea pădurii amazoniene, care nu s-a sfârşit“, se arată pe contul oficial de Instagram al ducilor de Sussex.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

În încheiere, Meghan şi Harry, care au vizitat Australia în 2018, în cadrul unui turneu regal de 10 zile, au îndemnat la donaţii.

Reamintim că Australia este mistuită de cele mai mari incendii de vegetație.Întregul continent australian arde ca o torță. Mare Barieră de Corali e pe moarte, pădurile ard, mai multe orașe au rămas fără apă. Aproape o jumătate de miliard de animale au murit în focurile de tufiș, estimează experții faunei sălbatice.

Experții de la Universitatea din Sydney au estimat că aproximativ 480 de milioane de animale au fost ucise în incendii. Cifră include mamifere, păsări și reptile, care au fost ucise direct sau indirect de incendii, potrivit The Times.

Citește mai mult…