Gest incredibil făcut de Simona Halep! Românca s-a alăturat jucătorilor de tenis, aflați în Australia pentru debutul sezonulu. Ea se va implica în acțiunea caritabilă care a luat amploare printre vedetele lumii.

Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australi, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios.

Gest incredibil făcut de Simona Halep! Celebra jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA a decis să facă acest lucru într-un mod deosebit.

Dacă cei mai mulți dintre sportivit vor contribui în urma aşilor de la meciuri, Simona va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill, potrivit evz.ro.

Gest incredibil făcut de Simona Halep! Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Reamintim că situația din Australia este din ce în ce mai critică. Celebrul scriitor australian Richard Flanagan a numit această situație „Cernobîl climatic”. Întregul continent australian arde ca o torță. Mare Barieră de Corali e pe moarte, pădurile ard, mai multe orașe au rămas fără apă. Aproape o jumătate de miliard de animale au murit în focurile de tufiș, estimează experții faunei sălbatice.

Moment de panică în Australia! Experții de la Universitatea din Sydney au estimat că aproximativ 480 de milioane de animale au fost ucise în incendii. Cifră include mamifere, păsări și reptile, care au fost ucise direct sau indirect de incendii, potrivit The Times.

Ministrul federal al Mediului, Sussan Ley, a declarat pentru ABC că este posibil ca până la 30 la sută din animalele sălbatice din New South Wales să fi fost ucise. Această estimare se bazează pe faptul că aproximativ 30 la sută din habitatul lor a fost distrus.

Citește continuarea…