Gest incredibil al Iuliei Albu. În ziua în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani, Iulia Albu a stârnit controverse și comentarii acide în rândul admiratorilor săi.

Chiar în ziua în care regretatul designer Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani, Iulia Albu a postat pe pagina de socializare un mesaj care a da naștere multor reacții.

“La mulți ani, dragul meu!”, a fost mesajul scris de Iulia Albu pe pagina de Instagram, alături de o fotografie cu Răzvan Ciobanu.

Gest incredibil al Iuliei Albu. Iulia, ce naiba, te admir, am pretenții de la tine

Pentru că sunt atenți la tot ceea ce face, de această dată, fanii au criticat-o dur pentru mesajul postat.

Citește și: Cătălin Botezatu a renunțat la cel mai mare vis. Adevărul din spatele acestei decizii

View this post on Instagram

La multi ani, dragul meu! #missyoueveryday @razvan.ciobanu

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

“Ce înseamnă spiritul de turmă, a scris Iulia la mulți ani, și aproape toți s-au trezit să-l felicite pe mort, vă dați seama ce penibil”, “Să schimbi denumirea rubricii tale din marțea neagră în marțea fabuloasă a frumoasei fenomenalei Iuliei Albu”, “Omul e mort! Nu poți sa-i urezi unui om care nu mai este la mulți ani… Iulia, ce naiba, te admir, am pretenții de la tine. “Băi, ați înnebunit cu toții? Cum sa spui “La mulți ani” cuiva care a trecut in neființa? Fereasca Dumnezeu… nu se mai spune “La multi ani”, sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Iuliei Albu.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a murit anul trecut, pe 29 aprilie, în urma unui teribil accident de circulație.