}

Gerard Depardieu, declaraţie soc: „Sunt gata să mor pentru Rusia!”

Cast member Gerard Depardieu poses on the red carpet as he arrives for the screening of the film "Valley of Love" in competition at the 68th Cannes Film Festival in Cannes, southern France, May 22, 2015.        REUTERS/Regis Duvignau
Gerard Depardieu, declaraţie soc: "Sunt gata să mor pentru Rusia!"
Autor:

În ultimul interviu acordat revistei “Vanity Fair”, Gerard Depardieu a spus că nu se mai simte francez şi că e gata să moară pentru Rusia, dacă patria adoptivă îi cere supremul sacrificiu. Interviul, preluat şi The Moscow Times a făcut ceva valuri în patria care l-a adoptat în 2013.

Prezent la Festivalul de Film de la Cannes, Depardieu a acordat un interviu pentru revista Vanity Fair în care şi-a şocat conaţionalii. „Sunt pregătit să mor pentru Rusia pentru că acolo trăiesc oameni puternici. Refuz să crăp ca un fraier în Franţa de acum”, a declarat, plin de obidă, Depardieu.
Actorul a ţinut să precizeze că nu se mai regăseşte deloc în spiritul ţării sale natale şi că, după ce a vândut apartamentul său din Paris, simte că „acasă” pentru el nu mai e în Franţa.

„Cum să mă mai identific cu o ţară care are alte valori decât cele pe care mi le-a inoculat de-a lungul istoriei? Nu mă mai simt francez şi nu mai cred în spiritul Franţei. Uneori seara când adorm aş vrea să mor pentru că sunt scârbit. Mă trezesc apoi plin de nervi şi realizez că asta e viaţa mea şi e normal să fac ce vreau eu cu ea. Nu sunt obligat să suport umilinţe sau să fiu călcat în picioare de un regim politic ce nu are nici o legitimitate istorică”, a punctat Depardieu.

Conform revistei americane “Fortune”, Depardieu a fost obligat printr-o decizie executorie judecătorească în 2014 să achite restanţe la plata taxelor şi impozitelor din ultimii ani. A avut conturile blocate o perioadă şi i s-a cerut achitarea a nu mai puţin de 64 de milioane de euro. În contextul conflictului din Ucraina, Depardieu a fost mai mult decât ferm, susţinând poziţia lui Vladimir Putin.

Depardieu, artistul de 66 de ani ce a declarat că bea în jur de 14 sticle de vin pe zi, a mai spus şi că nu se teme de moarte. „Uneori, noaptea, în patul meu, simt că aş putea adormi pentru totdeauna. Am experimentat totul. Nu sunt mulţi acei care post spune „Acum pot să mor”, a adăugat Depardieu.
De curând, Depardieu a anunţat că va susţine un concert gratuit în estul Ucrainei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X