evzmonden.ro Web analytics

Actor celebru, MĂRTURISIRE INCENDIARĂ despre Bendeac: ”Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el…”

Actor celebru, MĂRTURISIRE INCENDIARĂ despre Bendeac: ”Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el…”
Actor celebru, MĂRTURISIRE INCENDIARĂ despre Bendeac: ”Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el...”
Autor:

Actor celebru, MĂRTURISIRE INCENDIARĂ despre Bendeac! Actorul George Ivașcu și-a spus părerea despre umorul lui Mihai Bendeac. George îl cunoaște foarte bine pe actorul de teatru și film Mihai Bendeac, cel care este admirat și iubit de mulți români și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și cu toate acestea îndrăgitul actor, în vârstă de 49 de ani, o să vă dezamăgească, pentru că, spune el, nu se uită la televizor. În interviul acordat celor de la DC News, actorul și directorul teatrului Metropolis, mărturisește că Bendeac are talent actoricesc cu carul!

„Mihai Bendeac este un actor excepțional. (…) O să vă dezamăgesc. Nu mă uit la televizor. Am renunțat să mă uit pentru că am vrut să mă concentrez pe altceva. Îmi face bine. De aceea, nu am nici Facebook. Cred în relația directă. Mult mai frumos este să vorbești direct cu oamenii. (…) Revenid: îl știu pe Mihai Bendeac. Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el. La UNATC, a intrat cu monologul lui Hamlet. Credeți-mă că era foarte credibil. A intrat printre primii dacă nu chiar primul, nu mai țin minte. Deci are talent actoricesc cu carul! Nu mă întrebați despre politica unei televiziuni unde probabil dacă îi soliciți omului să joace Hamlet, îți joacă Hamlet sau dacă îi soliciți să joace altceva joacă”, a spus George Ivașcu pentru DC News.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X