Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se arată a fi unul exploziv. Detalii incredibile încep să iasă la iveală. Cei doi artiști par că vor să-și spele și cele mai intime rufe în public.

Miercuri seara, Andreea Bălan a vorbit în emisiunea lui Dan Capatos, despre partea sa de adevăr. La doar câteva ore, George Burcea a postat pe contul său de Facebook un drept la replică. Actorul vorbește deschis despre droguri, despre căsnicia sa și despre fetițele sale.

George Burcea și proiectele personale

„Andreea m-a prezentat vouă, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun soț și mai ales tată….. Vă confirm că ața am fost. Am spălat, călcat, am făcut curățenie, mâncare, cumpărături. Am spălat copii, n-am dormit multe nopți pentru a sta cu ei (oricum era datoria mea de părinte).

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Am ajutat-o pe Andreea și la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional și, în acelasi timp, am filmat pentru alții (filme în Uk, America, Germania, Italia, India, România), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am băgat mulți bani (banii munciți de mine, nu de alții), repetiții/spectacole la teatru. Dezvolt ceva business cu un prieten (unde am investit foarte mulți bani- tot ai mei). Am făcut producție de la zero (cu colegii din casa de producție/ong) și reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesă de teatru și film, încerc să atrag bugete și să fac multe alte activități.”

„Andreea știa că eu am consumat substanțe”

„Poliția Ilfov nu <m-a filat mult timp>…așa cum au scris <genialele> ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez <platoul de filmare>.

Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori, când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga.
Faptul că am început să scriu la carte nu m-a făcut să o iau razna (cum au spus anumiți apropiat) sau să-mi deschidă răni din trecut, ci mi-a dat o putere și mai mare să lupt pentru cauză și să transform această poveste într-o formă de artă. Campanie, roman, piesă de teatru și film. Iubesc mult ceea ce fac și am nevoie de liniște și susținere morală de la cei din jur, pentru a face lucruri cât mai bune… Și de susținere morală aveam și la toate proiectele pe care le-am dezvoltat. Sau măcar să nu mi se reproșeze (de sute de ori), ca investesc prost și că ar trebui sa fac altceva.”

George Burcea susține că „nu și-a abandonat copiii

„Dacă nu mai locuim sub acelasi acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcție de activitățile profesionale). Ddupă ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună, prin parcuri/săli de repetiții, platouri sau excursii.
Dacă despre mine, care sunt aici, în București, lângă copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau, și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneți?
Este cert faptul că fetițele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar, în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților.”