George Burcea e terminat. Recent, soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea, a fost prins în trafic conducând mașina sub influența substanțelor halucinogene.

În acest sens, internauții i-au scris actorului că sunt alături de el în aceste clipe grele, însă răspunsul său a uimit pe toată lume. El spune că  o persoană cunoscută a înscenat totul.

„George, suntem alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană”, iar replica n-a întârziat să apară din partea actorului: „M-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva… o să vă spun cândva”, potrivit celor relatate de impact.ro.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Mai mult, documentul oficial emis de autorități și făcut public de spynews confirmă faptul că George Burcea a consumat substanțe interzise și apoi s-a urcat la volan.

Totodată, Parchetul a menționat și că cercetările în cauză continuă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Reamintim că după o căsnicie aproape perfectă din care au rezultat și doi copii, Andreea Bălan se află la un pas de divorț cu George Burcea.

Amănunte uimitoare despre relația dintre Andreea Bălan și soțul său. Pentru a pune punct speculațiilor, George Burcea a venit în emisiunea lui Cristi Brancu. Din discuțiile avute în emisiune, soțul vedetei pare că nu este afectat de situația creată. Cristian Brancu a scos la iveală amănunte incredibile despre relația celor doi.

Citește continuarea…