Genial! Oana Roman le-a inchis gura CARCOTASILOR: „Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!” – FOTO

Genial! Oana Roman le-a inchis gura CARCOTASILOR: „Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!” – FOTO
Genial! Oana Roman le-a inchis gura CARCOTASILOR: "Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!" - FOTO

Oana Roman le-a inchis gura carcotasilor care comenteaza intotdeauna aspectul sau fizic. Recent, vedeta a publicat o fotografie categorica, insotita de un mesaj care nu lasa loc de interpretari. 

De-a lungul anilor, datorita formelor sale voluptoase, Oana Roman a devenit tinta comentariilor rautacioase, care de multe ori au deranjat-o. Pe pagina sa de socializare, vedeta a publicat o fotografie din cadrul unei prezentari de moda, cu o femeie care isi defileaza mandra formele rubensiene.

Imaginea publicata de Oana Roman apare insotita de un mesaj, prin care le da peste nas celor care i-au taxat intotdeauna aparitiile. Vedeta a tinut sublinieze ca nu este obligatoriu sa fii slaba pentru a defila ca model in cadrul celebrelor prezentari de moda din strainatate.

„Doamna este manechin pentru Dolce Gabbana! Ultima colecție! Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă! Aş putea fi lejer top model! Bașca faptul că am brațele şi picioarele mult mai subțiri! Am zis!”, a notat Oana Roman în dreptul imaginii. Dacă unii i-au explicat că frumuseţea nu constă neapărat în numărul kilogramelor, alţii s-au grăbit imediat să o pună la zid şi i-au spus că nu se mai compare cu cineva mai rău decât ea. Valul de jigniri a continuat pe pagina de socializare a vedetei şi a culminat cu reacţia dură a Oanei Roman. „La o poză cu ceva despre munca mea sau despre vreo carte nu se înghesuie nimeni la comentarii. Vă place mult însă să discutaţi despre nimic. La mine, pe contul meu e dictatură! Întreci limita, dispari. E simplu”, a scris Oana Roman, potrivit Click.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X