Gata, s-au săturat, nu mai suportă! Au luat decizia radicală. Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry, se despart.

Se despart de Marea Britanie. Au decis să plece. Definitiv. Ei și copilul lor. Se vor stabili în Canada.

Motivul este cât se poate de clar. S-au săturat să fie urmăriți, priviți cu lupa de presă. Nu mai pot să facă o mișcare, că se și scrie de ei, se și transmite la televizor.

Presa britanică arată că deja e un adevărat scandal în Marea Britanie pe tema asta. Doi membri de vază ai Casei Regale vor să părăsească definitiv țara. Multora nu le vine să creadă.

Citește și:

Ne închipuim ce se discută în cadrul Casei Regale pe tema asta. Probabil că nu le-a picat deloc bine această eventualitate.

Meghan a părut de la bun început o femeie puternică, dar în spațiul intim e foarte afectată de felul cum e urmărită de presă. Nu mai suoprtă, arată un apropiat al cuplului princiar, care a declarat pentru publicația ”Weekly” că celor doi soți le-a ajuns. Gata, nu mai pot!

„S-au strâns multe, iar Harry refuză să stea și să nu facă nimic, în timp ce presa britanică o cercetează pe Meghan și îi invadează intimitatea.

Meghan a lăsat impresia unei femei puternice, dar a fost profund afectată de poveștile negative care s-au scris despre ea”, arată cel care vrea totuși să-și păstreze anonimatul, arată portalul www.evz.ro.

Citește și:

Publicația britanică ”Weekly” a prezentat și bomba cea mare. Se știe deja de intenția prințului Harry și a soției sale de a părăsi Marea Britanie, cu tot cu copilul lor, sătui de atacurile presei asupra lor.

Publicația are o sursă foarte credibilă care susține că cei doi vor pleca în Canada. Și că decizia e luată deja. Rămâne de văzut când se va concretiza și dacă se va întâmpla chiar așa.

Cei doi soți au încercat până acum să se apere, apelând la instanțele de judecată, după articolele defăimătoare, mai ales la adresa lui Meghan.

„Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru“, a spus prințul Harry în cadrul unui recent comunicat destinat presei.

Citește și:

Procesul deschis împotriva unei publicații britanice de către prințul Harry și soția sa are ca obiect folosirea în mod ilegal a unor date personale despre Meghan Markle.