Gata cu speculațiile, secretul secretelor din showbizul Romanesc a fost aflat. Nici casele de pariuri nu se gandeau la asta

GATA cu speculațiile, s-a aflat TOT. Carla’s Dreams, artistul iubit și misterios, care a reușit să își păstreze chipul ascuns de diferite măști mulți ani este Andrei Țăruș, pe numele său din buletin. El s-a născut pe 25 octombrie, în orașul Slobozia, Republica Moldova.

Pentru ce ce nu știu, misteriosul Andrei Țăruș, cel despre care se spune că este solistul trupei Carla’s Dream, a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău.

GATA cu speculațiile, s-a aflat TOT. Paparazzii Cancan au lansat ipoteza că solistul formației Carla’s Dreams este Andrei Țăruș, cunoscut anterior ca solistul trupei „In Quadro”, trupă care a avut mare succes în urmă cu aproximativ 10 ani. În acest sens, solistul a negat totul și a mărturisit că a fost confundat cu un alt Andrei din trupa „In Quadro”, care a colaborat cu Carla’s Dreams.

Citește și:

Pentru că și-a dorit extrem de tare să ducă muzica lui pe cele mai înalte culmi și nu-și dorea sfârşitul prematur al carierei sale muzicale, Andrei a creat Carla’s Dreams. Un proiect misterios, în care să ascundă complet feţele membrilor trupei.

Reamintim că artistul Carla’s Dreams a fost cucerit de una dintre concurentele celei de-a noua ediții a show-ului X Factor.

Lavinia Dalea are 34 de ani și vine din Reșița. Ea este bibliotecară și spune despre ea că scrie versuri de mică. Vine singură la X Factor, nu a vrut să știe prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia a decis ca versurile scrise de ea să le pună pe un negativ de-al Deliei.

Citește și:

„Sunteți prima bibiotecară la X Factor, e de apreciat curajul’, îi spune Ștefan Bănică, iar Carlas Dreams declară că a fost foarte încântat de momentul ei: ‘Eu aproape m-am îndrăgostit. E o ființă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, dezvăluie juratul în culise.

Andrei Țăruș