Dani Otil si-a luat fanii prin surprindere! Indragitul prezentator TV a reusit sa socheze pe toata lumea cu anuntul sau

Dani Oțil a uimit pe toată lumea din social-media cu următorul anunț: „Gata! Am dat inelul”. În realitate, cine s-a gândit că „jumătatea” lui Răzvan a făcut pasul cel mare și-a luat țeapă. Oțil doar a ajutat un prieten să-și ceară în căsătorie iubita!

Așadar, nici vorbă de însurătoare pentru unul dintre burlacii vânați ai României.

„Gata! Am dat inelul… Am ajutat un confrate. Să nu mănânce pufuleți până îl achită. Va face o fată fericită. Inelul e cu blue diamond… Costă un pic peste 1000 euro și se potrivește cu ochii viitoarei soții”, a scris Dani Oțil pe Facebook.

Citește și: Dan Capatos, mesaj pentru George Burcea: "Puteai să omori pe cineva. Ce să vezi?"

Evident, fanii s-au întrecut în comentarii și cam toate l-au „certat” pentru ultima poznă pusă la cale. „Hai, mă, mă lașiiiiiiii. Am crezut că te vedem și pe tine (noi, babele, că, deh, te știm noi de mici), spuneam că poate te vedem la casa ta și că tu ai dat inelul fericitei, viitoarei. Offfff!”, a scris o admiratoare a vedetei A1. Altcineva i-a spus lui Oțil că tocmai a deschis Cutia Pandorei: „E minunat inelul, iar peste ceva ani ea va avea motiv de reproș «Nu ai fost în stare să îmi cumperi un inel, mi l–a dăruit Dani»”. Mai mult, au fost și fani care s-au oferit să-l ajute pe Dani Oțil: „Să facem și noi chetă pentru tine? Să nu mănânci eugenii?”.

În prezent aflat într-o relație cu manechinul Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil nu s-a ferit să vorbească despre întemeierea unei familii, notează cancan.ro: „Familia este importantă, căsătoria, mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei. Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”.