Gata, a spus totul! Care a fost, de fapt, motivul despărțirii dintre Carmen de la Sălciua și Cosmin? Cosmin a spus adevărul.

Se pare că după despărțire de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu prea mai are noroc în dragoste. S-a zvonit în presă că relația cu Sterp s-a terminat pentru că i-a fost infidelă soțului, iar acum Carmen a comis-o din nou?

Cosmin Isăilă, fostul iubit al celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere, spune că  a simțit ceva în neregulă la Carmen și au decis să pună punct relației, chiar dacă dorea să o ducă la altar.

„Da, din păcate, ne-am despărțit… Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume. Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație… Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit…”, a declarat Cosmin Isăilă pentru Wowbiz.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Ne-am despărțit pentru că nu ne mai înțelegeam, nu ne mai vedeam. Ea, ocupată cu cântările ei, eu cu afacerile, nu ne mai vedeam mai deloc. Și lucrurile s-au răcit brusc, nu am mai apucat nici să discutăm despre noi… Nu știu dacă mai e loc de vreo împăcare, nu am mai vorbit deloc la telefon, ea a plecat în Italia… Dar nu, nu cred că ar fi reluat legătura cu Culiță Sterp, nu știu nimic despre asta”, a mai declarat fostul iubit al artistei.

Pentru a trece mai ușor peste despărțirea de Cosmin, artista s-a refugiat în muncă! Ea filmează acum un nou videoclip.