Gary Oldman si Robert de Niro in rolurile principale alaturi de Daniel Ghita intr-un film scris si regizat de Bobby Paunescu

Surse din conducerea Studioului de film din Buftea, cel mai mare studio de film din Europa Centrala si de Est, ne-au confirmat ca s-a parafat coproductia “ Playground 30”, film scris si regizat de Bobby Paunescu.

Filmul are un buget de 18,9 mil USD, iar coproductia este intre Paramount(SUA), China Film Corp, Paunescu Films (UK) si Studioul Buftea (Romania). Filmul este despre istoria Romaniei din ultimii 30 de ani, povestita prin intermediul vietii sportive a unui mare Campion Mondial K1 (interpretat de Daniel Ghita), antrenorul o sa fie Robert De Niro, iar managerul lui Ghita va fi Gary Oldman, conform informatiilor noastre.

Citește și: Câștigă floarea-recuzită din filmul LITTLE JOE premiat la Cannes

Din distributie vor face parte si actori de calibru din Romania, Germania si Ukraina. Contactat telefonic, Regizorul Bobby Paunescu a confirmat inceperea preproductiei in primul trimestru din 2020. Filmarile o sa aiba loc in 3, tari dar 80% din filmari o sa aiba loc la Buftea, a mai precizat Paunescu.