}

Game World România, alături de Fundația Nadia Comăneci

Fundatia Nadia Comaneci
Game World România, alături de Fundația Nadia Comăneci

Game World România și Fundația Nadia Comăneci au încheiat, la începutul acestui an, un parteneriat de susținere a activităților Fundației, având ca scop încurajarea tinerilor să facă mișcare, să facă sport, să urmeze o carieră sportivă.  Ambele organizații cred în beneficiile sportului, în formarea caracterelor, în dezvoltarea spiritului de competitivitate, corectitudinii, echilibrului, gândirii, momoriei, stăpânirii emoțiilor, capacității de socializare e.t.c.

Fundația Nadia Comăneci, al cărei președinte este Nadia Comăneci, desfășoară o serie de programe prin care susține gimnastica din România, dar și atragerea copiilor de toate vârstele spre activități sportive.

Fundația Nadia Comăneci desfășoară mai multe programe adresate dezvoltării sportive sau atragerii copiilor către o viață activă, plină de mișcare. Menționăm programul ”10 pentru gimnastică” prin care au fost susținute, de-a lungul anilor, mai multe tinere gimnaste din cluburi din țară, ”10 pentru sport” un program care oferă burse tinerilor sportivi de la mai multe secții sportive a CSS Steaua, MiniMe, , un program non-competițional în cadrul căruia a fost deschis un centru de activități de mișcare pentru copii de 1-12 ani, program care  își propune să le insufle copiilor dragostea pentru sport și educație fizică.

În toamna anului trecut, Fundația Nadia Comăneci a lansat proiectul ”Nadia Sports Experience”, organizând primul mare eveniment în aer liber dedicat copiilor de 7-11 ani care au avut șansa de a participa, chiar și pentru prima dată, la o disciplină sportivă. Evenimentul a inclus 10 discipline sportive: handbal, baschet, tenis de masă, volei, judo, lupte greco-romane, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, atletism și rugby. Toți copiii participanți au primit un ”Pașaport pentru sport” și pentru fiecare disciplină sportivă testată au primit o ștampilă în acest pașaport, în timp ce copiii care dovedit aptitudini pentru o anumită disciplină sportivă au intrat în baza de selecție a CSS Steaua, partener al evenimentului.

Game World România este una dintre companiile reprezentative pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice. Game World România promovează jocurile de noroc ca o activitate de divertisment și relaxare.

Game World susține activ programul „Joc Responsabil”, program de consiliere gratuită a persoanelor cu probleme de jocuri de noroc, lansat în  noiembrie 2010. Anul acesta una dintre cele mai importante acțiuni de CSR care se vor desfășura de către Game World este un program de burse dedicat studenților de la facultățile de psihologie. Acesta este adresat unor tineri care aleg să studieze psihologia și să se specializeze în studiul, prevenirea și tratamentul adicțiilor. Citește mai mult aici.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X