Gala Capital – Top 300 Cei mai bogati romani

Gala Capital – Top 300 Cei mai bogati romani
Gala Capital - Top 300 Cei mai bogati romani

Publicatia Capital a implinit 26 de ani de la prima aparitie pe piata! Pentru a marca aceasta zi de sarbatoare, a fost lansata si mult asteptat revista de profil a anului, Top 300 Cei mai bogati romani, care se afla la cea de-a saptea editie. 

Incepand de astazi, 28 noiembrie, revista poate fi achizitionata de la orice punct de difuzare a presei! In editia acestui an, topul intocmit de revista Capital este unul plin de surprize si aduce o serie de schimbari in piata business-ului romanesc.

Evenimentul a fost unul memorabil, la care au participat aproximativ 20o de nume importante, printre care, politicieni, milionari, dar si oameni de business. Mai mult decat atat, surpriza serii a constat in organizarea unei licitatii de tablouri, iar banii stransi vor fi oferiti copiilor nevoiasi.

In timpul galei, au fost acordate premii pentru excelenta in antreprenoriat, pe care reprezentatii celor mai mari companii din tara au urcat pe podium pentru a le ridica cu mandrie.

Gruia Stoica si Cristian Erbasu au ajuns personal pentru a-si ridica premiile pentru performanta. Unde prezenta fizica nu a fost posibila, milionarii seniori au decis sa isi trimita copiii, mostenitorii afacerilor, pentru a ridica premiile acordate. In cadrul evenimentului, fiica lui Muhamad Mourad si fiul lui Radu Timis au venit si si-au reprezentat parintii pe scena.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X