Miercuri, 4 decembrie, revista Capital a acordat în cadrul Galei „Eroii anului 2019” premii oamenilor care au influențat România în 2019.

Premiul special „pentru excelență în jurnalism”, înmânat de redactorul șef al revistei Capital, Anca Andrei, a ajuns la unul dintre cei mai carismatici ziariști.

Ce a spus jurnalistul Victor Ciutacu despre acest premiu poți să vezi mai jos în materialul video cu momentul decernării premiului.

Victor Ciutacu, realizatorul de la postul de televiziune România TV, a postat un mesaj original de mulțumire pentru premiul pe care l-a primit miercuri seară din partea revistei Capital în cadrul Galei Eroii Anului 2019. Acesta a fost premiat pentru audiențele realizate pe tronsonul sau orar, emisiunea sa fiind mult timp lider de audiență.

Citește și: Dosare de presa. Victor Ciutacu, dezvaluiri explozive: "Eu am avut doua procese cu colegi de breasla"

,,Ce-am fost și ce-am ajuns. Acum 20 de ani, Freedom House mă premia în calitate de Tânărul Jurnalist al Anului. Ieri, după 20 de ani, capital.ro m-a onorat ca Bătrânul Jurnalist al Anului. Doar că inegalabil doamnă Guseth a făcut competiția pe bani, iar la Andronic a fost pe onoare. Aia de a sta la masă cu Orban cel Bun. Așa că dau eu un șpriț ‘, a scris Victor Ciutacu, pe pagina lui de Facebook

Victor Ciutacu a fost redactor șef la cotidianul Jurnalul Național, fost moderator al emisiunii Vorbe Grele, transmisă de postul de televiziune Antena 2 și Antena 3 vineri seara, iar în prezent lucrează la postul România TV.