Gafă de proporţii a Mariei Constantin, pe Instagram! Te prăpădeşti de râs!

Gafă de proporţii a Mariei Constantin, pe Instagram! Te prăpădeşti de râs!
Gafă de proporţii a Mariei Constantin, pe Instagram! Te prăpădeşti de râs!
Autor:

Luată de valul urărilor de Sf. Maria, Maria Constantin a avut parte de un moment stânjenitor după ce a publicat un mesaj fanilor, însă fosta soție a regretatului om de afaceri, Marcel Toader, a reușit să se facă de rușine în mediul online chiar de ziua ei de nume.

Cântăreața Maria Constantin a vrut să le spună admiratorilor săi că numele pe care îl poartă i-a purtat noroc în viaţă şi a ocrotit-o, însă, vedeta a uitat să despartă pronumele de perfectul compus al verbului. „Maria…nume Sfânt, ce mi-a călăuzit pașii, ma (n.r formă corectă: m-a ) ocrotit și mi-a luminat calea!”, a scris Maria Constantin pe Instagram.

Reamintim că Maria Constantin a fost surprinsă, recent, în compania lui Dacian Varga, iar blonda a transmis un mesaj clar despre relația pe care o are cu celebrul fotbalist.

„Este vorba despre o barieră care trebuie pusă, am învăţat lucrul acesta din trecut şi acolo să te simţi tu în largul tău, adică un loc unde să nu ştie nimeni, să fii doar tu cu tine şi atunci e perfect. Au fost momente când am simţit că am găsit persoana respectivă pentru că tocmai de aceea m-am şi căsătorit, dar mai departe a urmat ce a urmat , dar eu sunt o fiinţă destul de optimistă, sunt o femeie puternică, am trecut prin foarte multe ,dar acum sunt foarte bine şi psihic şi cu activităţile pe care eu le fac, absolut tot”, a declarat Maria Constantin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Imi pare rau de taica-sau ,era baiat bun, atat ca instrumentist și ca, caracter. Maria, cred ca l-ai cam supărat, apucasei fam. Tapota ,NU stiu ce s-a întâmplat cu tine,MUZICA NU SE FACE FRAGMENTANDU-TI VIATA CU DIFERITE PERSOANE !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X