}

GAFA ANULUI 2019, in DIRECT, la un post TV din Romania: „MI SE RUPE P**A!” – VIDEO

GAFA ANULUI 2019, in DIRECT, la un post TV din Romania: „MI SE RUPE P**A!” – VIDEO
GAFA ANULUI 2019, in DIRECT, la un post TV din Romania: "MI SE RUPE P**A!" - VIDEO

Mitica Dragomir este un personaj spontan, pus pe glume, care reuseste sa starneasca controverse de cele mai multe ori! Asta s-a intamplat recent, cand a reusit sa scoata o gafa uriasa in direct, in timp ce a fost invitat la Digi.

Chiar daca a fost invitat la Digi Sport pentru a povesti cum a realizat ca unii dintre copiii pe care i-a urmarit vor ajunge fotbalisti renumiti, Mitica Dragomir a facut o declaratie mai putin academica.

„De unde pi**a mă-sii să știi dinainte că un copil va ajunge fotbalist? Și mi s-a spus că în primul rând contează educația de acasă. Asta e cea mai importantă„. Asa cum era de asteptat, prezentatorul TV a incercat sa ii atraga atentia lui Mitica Dragomir, insa era deja prea tarziu, caci declaratia fusese deja transmisa.

Acelasi lucru s-a intamplat si in 2010, cand Mitica Dragomir nu realiza ca intrase in direct, iar in momentul in care a fost atentionat, a oferit o exprimare asemnanatoare cu cea mai sus mentionata: „Dacă suntem în direct, mi se rupe p**a!”.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

  • Pai daca asa s-a intamplat, dupa cum ne informati, gafa nu este a celui care a vorbit asa frumos, in stilul lui, ci a prezentatorului TV. Cine va pune sa faceti emisiuni in direct cu toti vorbitorii astia?

  • Mai scoateti mult militienii puscariasi in evidenta? Aia nu e „gafa”, aia e impertinenta in public, voita si plina de aroganta, a unui HOT plecat descult si analfabet dintr-un sat din Oltenia si care a ajuns sa fie acum mare „om de afaceri” intr-o capitala balcanica unde de 150 de ani spaga tine locul instruirii si competentei. Mincinosul asta trebuia sa fie iarasi in inchisoare de ani buni, dar Statul Paralel al Binomului lui Basescu pe astfel de sifonari se bazeaza. Modificati intrarea actuala cu avertizarea de coachiuri la EvZ, ca altfel va pierdeti cititorii! Ati luat-o pe urmele acestui „mitica”, la competenta…

  • De ce, credea cineva că Mitică vorbește altfel sau că îi pasă de cei din jur? Felul în care vorbește spune multe despre el, inclusiv faptul că îi disprețuiește pe cei educați (și de ce nu ar face-o, după ce le-a demonstrat că un milițian analfabet ca el poate deveni om de afaceri de succes, vedetă în presă și antreprenor în construcții?). Noi știm asta foarte bine și le mulțumim celor care ne relatează orice tâmpenie comite Mitică, pentru felul eficient în care otrăvesc conștiința copiilor de azi, care rămân cu ideea că a fi precum Mitică te aduce în atenția publică……

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X