Gabriela Firea, mesaj cu EMOȚII pentru soțul ei, Florentin Pandele: „Această încercare a mea…”

Gabriela Firea, mesaj cu EMOȚII pentru soțul ei, Florentin Pandele: „Această încercare a mea…”
Gabriela Firea, mesaj cu EMOȚII pentru soțul ei, Florentin Pandele: „Această încercare a mea...”
Autor:

Gabriela Firea, mesaj cu EMOȚII pentru soțul ei, Florentin Pandele

Zi specială pentru Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. Soțul ei, Florentin Pandele a împlinit 58 de ani, iar aceasta a făcut public un mesaj impresionant, alături de care a atașat câteva fotografii.

Ziua de naştere a soțului său este un motiv de bucurie pentru Florentin Pandele, aşa că aceasta nu a ratat ocazia și prin intermediul paginii sale de socializare i-a scris un mesaj impresionant: „La mulți ani sănătoși și fericiți, soțului meu Florentin! Să te bucuri de fiecare zi binecuvantată de Dumnezeu! Să fii energic, așa cum te știm, să ții pasul și cu băieții mari dar și cu prichindeii! Promitem o petrecere meritată după ce iese mama din convalescență. Trece cu bine și această încercare a mea, și a întregii familii”, a scris gabriela.

Pe lângă tortul pe care l-a primit cadou, se pare că aceatsa i-a oferi și un tricou personalizat pe care este inscripționat mesajul ”Tată de 5 băieți! Aștept nepoatele!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • ce hal de articol e asta? pe cine intereseaza ce-si ureaza acesti doi hoti sinistri AFLATI IN SLIUJBA COMUNITATILOR pe care cica le pastoresc? de ce nu scrieti ce a facut acest agarici pentru familie neamul lui si prieteni acest pandelica-mufa-mica prin voluntari?! de ce nu scrieti ce N-A FACUT primareasa bucurestiului in atatia ani avand la dispozitie un buget anual in jur de 1 mld euro?!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X