Gabriela Firea, dezvăluiri explozive. Fosta jurnalistă a oferit informații cheie despre colaborarea Roxanei Wring cu Securitatea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat după ce Roxana Wring a fost acuzată de colaborare cu Securitatea.

Gabriela: „USR-iștii de frunte au colaborat cu Securitarea? Rușine e puțin spus…”

”Cuum?? Nu creed!! USR-istii de frunte au colaborat cu Securitarea??? Imaculatii? Neprihanitii!! Oamenii de tip nou?? Rusine este prea putin spus!!! Si cate vom mai afla, probabil, despre aceste fantoșe!!
#Rusine #AdevarulInvinge”, a spus Primarul general al Municipiului București.

Citește și:

După această desconspirare, Roxana Wring  și-a dat demisia la solicitarea liderului USR Dan Barna. Totodată, politicianul și-a pierdut și mandatul de consilier general.

„Anunt de presă: Roxana Wring nu mai este de astăzi membru USR. Partidul nostru are criterii clare la admiterea membrilor și nu acceptă foști colaboratori ai Securității. La înscrierea în partid și candidatura la alegerile locale, Roxana Wring a dat o declarație pe proprie răspundere în care a susținut că nu a colaborat cu Securitatea sub nicio formă. Rezultatele verificării CNSAS nu au fost până în prezent comunicate conducerii USR. Astăzi, președintele Dan Barna i-a cerut demisia Roxanei Wring iar ea și-a depus-o, astfel încât să nu afecteze imaginea partidului sau a colegilor. Conform legii, demisia din USR duce automat la pierderea mandatului de consilier general. În partid, Roxana Wring și-a dat demisia în urmă cu aproximativ o lună de zile de la conducerea USR București și din Biroul Municipal”, a transmis, miercuri, USR, într-un comunicat de presă.

Citește și:

Reamintim că membru al Partidului Social Democrat, în vârstă de 47 de ani, a suferit două operații în lunile trecute din pricina unor probleme de la colon.

”Sanatatea mea, in ultimele sase luni, a atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala”, mărturisea atunci Gabriela Firea.