Primarul general al Capitalei s-a dezlănțuit împotriva liderului PNL și totodată premier desemnat, Ludovic Orban.

Motivul de supărare al Gabrielei Firea e legat de votul de azi din Parlament, când se va vedea soarta Guvernului propus de PNL. Va trece sau nu.

Primarul general a reacționat la atacurile virulente ale lui Orban la adresa PSD, în condițiile în care social-democrații au anunțat că nu vin în sala de plen, în momentul votului, după cum consemnează portalul www.magnanews.ro.

„Am ascultat declaraţia recentă a domnului Orban şi încerc să fiu cât se poate de elegantă, dar mi se pare de o obrăznicie fără precedent!

Citește și:

Să ai o obsesie pentru PSD, să pronunţi, într-o declaraţie de trei minute, de aproape 15 ori „PSD”, ca o morişcă, să demonizezi PSD, să spui că e răul absolut, că oameni încapabili au fost la Guvern şi l-ai dărâmat, dar apoi să te plângi tot de PSD că nu vin oamenii din acest partid să voteze Guvernul, cu acele caricaturi de candidaţi de miniștri…

Repet, ei au dat Guvernul jos, spunând că au o strategie, un plan şi că românilor le va fi mai bine, iar ei acum iau parul şi dau în capul parlamentarului PSD – că domnul Orban îi îndemna pe membrii PNL „luaţi parul şi daţi-le în cap PSD-iștilor”.

Citește și:

Sunt în situația în care domnul Orban îi obligă pe PSD-iști să voteze acele persoane care nu sunt aşa cum au fost prezentate.

Foarte mulţi dintre ei sunt foarte slabi”, a spus primarul general al Capitalei la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.