Gabriela Firea a ajuns la un spital din Londra. Detalii despre starea ei de sănătate

Gabriela Firea a ajuns la un spital din Londra. Detalii despre starea ei de sănătate
Gabriela Firea a ajuns la un spital din Londra. Detalii despre starea ei de sănătate
Autor:

Gabriela Firea a ajuns la un spital din Londra! Soțul Gabrielei Firea a anunțat recent că soția sa are are probleme de sănătate, iar în această dimineață, Gabriela a transmis un mesaj în care spunea ca va fi bine și că se va întoarce curând în țară.

De șase luni de zile, Gabriela Firea are probleme serioase de sănătate, iar acum a plecat la Londra pentru un control medical la un specialist.

Reamintim că Gabriela Firea a fost operată de două ori în ultimelel luni din pricina unor probleme de la colon.

”Sanatatea mea, in ultimele sase luni, a atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala”, mărturisea Gabriela Firea recent.

De altfel, până acum, Gabriela Firea a fost operată în țară și de fiecare dată a spus că are încredere în medicii români.

„În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit și soțul acesteia, Florentin Pandele, potrivit stirilekanald.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X