evzmonden.ro Web analytics

Gabriela Cristea rupe tăcerea! Vedeta vorbit, în PREMIERĂ, despre noul său LOC DE MUNCĂ: „Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii…”

Gabriela Cristea rupe tăcerea! Vedeta vorbit, în PREMIERĂ, despre noul său LOC DE MUNCĂ: „Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii…”
Gabriela Cristea rupe tăcerea! Vedeta vorbit, în PREMIERĂ, despre noul său LOC DE MUNCĂ: "Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii..."

La cateva luni după ce Bianca Drăgușanu a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la „Te vreau lângă mine“, proaspata mamica a vorbit, in premiera, despre noul pas din cariera sa de prezentatoare.

Gabriela Cristea a oferit detalii despre noul sau loc de munca, dar si despre noua emisiunea pe care o va prezenta la Antena Stars, informeaza Libertatea.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.

Spun “muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti.

Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea”, a spus Gabriela Cristea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X