evzmonden.ro Web analytics

Gabriela Cristea, PRIMELE DEZVALUIRI despre cea de-a doua SARCINA: “Marturisim in premiera ca…”

Gabriela Cristea, PRIMELE DEZVALUIRI despre cea de-a doua SARCINA: “Marturisim in premiera ca…”
Gabriela Cristea, PRIMELE DEZVALUIRI despre cea de-a doua SARCINA: "Marturisim in premiera ca..."

Eveniment foarte important în showbizul românesc. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat recent fetița, în vârstă de aproape opt luni.

Botezul a fost un succes, iar parintii micutei Victoria au dezvaluit cum a decurs atmosfera in cadrul petrecerii, organizata intr-un restaurant de lux din Bucuresti.

A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit.” a declarat Gabriela Cristea, potrivit B1.

Mai mult decat atat, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au vorbit si despre cea de-a doua sarcina.

“Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei.” a completat Tavi Clonda.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X