Gabriela Cristea, incredibil cum arată acum! Una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune a devenit mamă de două ori. Faptul că este vedetă nu a scutit-o de kilogramele în plus în timpul sarcinii.

Gabriela Cristea, incredibil cum arată acum! După cea de-a doua naștere Gabriela Cristea a slăbit 15 kilograme și este de nerecunoscut. Vedeta a urmat o dieta, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Din imaginea postată pe Instagram, se vede că vedeta a reușit să slăbească toate kilogramele acumulate.

View this post on Instagram

Visez cu ochii deschisi la primavara si fac orice imi schimba starea de spirit spre viitorul anotimp. Stare mov! —————————————- Rochie: @alynastore_official www.alynastore.com

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Vedeta a mărturisit admiratorilor săi ce i-a apărut pe piele în timpul celor două sarcini și ce a făcut în acest sens.

„In timpul celor doua sarcini mi-au aparut cateva “alunite” pe piele si astazi mi-am facut curaj sa merg si sa le scot. Tratarea cu laser a zonelor cutanate benigne ale pilelii,(alunite,papiloame,angioamne,condiloame,veruci etc…) se face pe baza unui consult la medic iar procedura nu doare deloc”, a mărturisit Gabriela pa Instagram.

Uite ce dietă a ținut: prezentatoare TV urmează un regim specializat. Are doar trei mese pe zi și două gustări. În plus, bea zilnic apă cu lămaie.

Gabriela Cristea, incredibil cum arată acum! Mi se pare aberant să te agăți de cântar

„De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani”, a declarat ea, potrivit Unica.

„Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii”, a explicat Gabriela Cristea.