Gabriela Cristea, in conflict cu parintii! Vedeta a rupt tacerea si a explicat care sunt motivele pentru care a ales sa se indeparteze de parintii sai.

Gabriela Cristea a purtat un razboi crancen cu parintii sai, fiind putini cei care cunosc aceste detalii din trecutul vedetei.

Nu poți să îi ceri unui om să facă un lucru pe care nu și-l dorește

“În copilărie totul a fost ok. Am ales să fac balet și am fost înțeleasă. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoană pe care să o poți controla și tocmai de aceea relațiile nu sunt tocmai cordiale. Nu poți să îi ceri unui om să facă un lucru pe care nu și-l dorește. Pur și simplu, eu am ieșit din mentalitatea “Îmi fac un copil ca să am o cană de apă la bătrânețe.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, a povestit Gabriela Cristea, în emisiunea Andrianei Bahmuțeanu.

A ales sa nu mearga la inmormantarea mamei sale

Nu mai este un secret ca Gabriela Cristea a hotarat sa nu mearga la inmormantarea mamei sale. Iata care au fost motivele pentru care a refuzat sa mearga.

“A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu. Legătura dintre mine și respectul pe care îl port sau pe care le fac acum când nu mai este, nu o să le spun. Sunt mult prea intime. Mi-am luat adio de la ea. Nu, nu am mers la spital.

“Eu o să vreau să am o relație mult mai apropiată cu fiică mea. Tatăl meu nu și-a cunoscut nepoata. Nu doresc asta. Sunt alte lucruri mai grave și pe care probabil nici nu le conștientizează. Sunt împăcată acum cu viața mea”, a adăugat Gabriela Cristea, citează wowbiz.ro.

Adriana Bahmuteanu considera ca iertarea vindeca toate ranile

“Poate că ai fi și mai împăcată dacă i-ai ierta pe cei care ți-au greșit”, a sfătuit-o prietena sa, Adriana Bahmuțeanu.

“Dar de ce crezi că nu i-am iertat? Până la urmă, toate rănile se închid. Rămân cicatrici, dar asta nu înseamnă că nu poți să mergi mai departe. Nu am transmis nimănui asta, e o discuție între mine și mine”, a mai spus prezentatoarea TV.