Divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin a scandalizat intreg showbizul romanesc. Barbatul a declarat in nenumarate randuri ca motivul separarii dintre el si Maria Constantin sta la baza infidelitatii sotiei sale, care l-a inselat cu diferiti barbati. 

In aceasta perioada, Marcel Toader a facut o serie de marturisiri, care au facut-o pe Gabriela Cristea sa reactioneze in cele din urma. Prezentatoarea TV le-ar fi spsus prietenelor ei ca fostul ei sot nu este un barbat cu care „sa faci casa” si ca acest lucru s-ar fi dovedit acum, in momentul in care Marcel Toader se afla la al saselea divort. De asemenea, Gabriela Cristea a mai spus ca este foarte fericita si asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului sau copil. In continuarea marturisirilor, aceasta a vorbit si despre Maria Constantin, despre care a spus ca nu stie in ce s-a bagat si ca Marcel este foarte greu de oprit.

Gabriela Cristea trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii ei, pentru ca isi va aduce fiica pe lume in curand. Recent, vedeta a dezvaluit cum si cand a conceput-o pe micuta, dand si sfaturi pretioase celor care isi doresc copii si nu au reusit inca sa isi indeplineasca dorinta.

Sursa: Cancan.ro