evzmonden.ro Web analytics

Gabriela Cristea, DEZVALUIRI-SOC despre chinuri si dureri: „Mi-am făcut injecții în burtă în fiecare seară”

Gabriela Cristea, DEZVALUIRI-SOC despre chinuri si dureri: „Mi-am făcut injecții în burtă în fiecare seară”
Gabriela Cristea, DEZVALUIRI-SOC despre chinuri si dureri: "Mi-am făcut injecții în burtă în fiecare seară"

Gabriela Cristea a oferit dezvaluiri incredibile despre perioada sarcinii! Indragita prezentatoare TV si-a dorit enorm sa devina mamica, asa ca a facut tot ce i-a stat in putina pentru a duce sarcina la bun sfarsit. 

In cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena 1, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre momentele dificile din perioada sarcinii, atunci cand a trecut prin numeroase emotii si dureri, informeaza Libertatea.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat” a declarat Gabriela Cristea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X