Gabriela Cristea, dezvaluiri despre cea de-a treia SARCINA. Tavi Clonda spera sa fie BAIETEL!

Gabriela
Gabriela Cristea, dezvaluiri despre cea de-a treia SARCINA. Tavi Clonda spera sa fie BAIETEL!

Asaltata de intrebarile insistente ale fanilor, Gabriela Cristea a hotarat sa ofere primele dezvaluiri referitoare la cea de-a treia sarcina!

Prezentatoarea TV nu este insarcinata, insa isi doreste acest lucru. In momentul de fata, Gabriela Cristea este hotarata sa ia o pauza de la materintate si sa se ocupe de cariera sa.

„Dragilor, stiu ca ne doriti si un baietel dar…a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.) cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele. Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou. Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam!”, este mesajul postat de Gabriela Cristea pe Instagram.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X