Gabriela Cristea, despre PROBLEMELE după naștere: „Echipa de acolo mi-a pus copilul în brațe și…”

Gabriela Cristea, prezentatoare de emisiune care a născut pentru a doua oară la 44 de ani, a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, în care a explicat care este starea sa după ce a născut.

„Cu căpuțul mai greu, dar în rest e ok…din cauza oboselii suntem super stresați, dar o să ne treacă… M-am simțit foarte bine și după operație, m-am refăcut foarte repede. A venit cineva la mine seara la spital și eu eram pe pat și mi-a zis: „știi cum arăți? De parcă ai venit acum de la spa””, a povestit realizatoare de programe TV.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

„Echipa de acolo mi-a pus copilul în brațe și mi-a zis că alăptez o dată la 3 ore, inclusiv noaptea… și din momentul ăla s-a instalat starea de oboseală și oboseala se cronicizează pe zi ce trece. Ieri am fost să-mi scot firele de la operație și am întrebat-o pe doamna doctor dacă pot să iau ceva, ceva vitamine, energizante… Mă simt foarte slăbită, am senzația că nu am dormit de vreo 5 ani. Și mi-a zis să stau liniștită, că o să mă obișnuiesc”, a povestit proaspăta mămică.

În cadrul aceleiași emisiuni, Gabriela Cristea a explicat avantajele unui consilier în alăptare: „Consilierul în alăptare te ajută să redescoperi ce trebuie să faci tu, ca și mamă… M-a ajutat să îmi descopăr instinctele de mamă, a durat cam 30 de minute consilierea…Le recomand doamnelor care au născut să își ia un consilier de alăptat, pentru că sunt bani investiți cu cap, consilierul vine acasă, stă cu tine, te ajută”.

PReamintim că duminică, 17 martie, Gabriela Criste și soțul ei, Tavi Clonda au devenit părinți pentru a doua oară. Soțul vedetei este în al 9-lea cer și a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița lor.

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.