Gabriela Cristea, anunț incredibil! Va renunța la televiziune? „Mă apuc de…”

E oficial
Gabriela Cristea, anunț incredibil! Va renunța la televiziune? „Mă apuc de...”
Autor:

Gabriela Cristea a trecut, în acest an, prin momente plăcute, dar și neplăcute. A devenit mamă pentru a doua oară, dar a rămas fără emisiunea „Te vreau lângă mine”, în favoarea Biancăi Drăgușanu, vedeta tv care a decis să se mute de la Kanal D la trustul Intact.

Acum, bruneta are o emisiune la Antena Stars, însă admiratorii săi au rămas uimiți să o audă pe Gabriela Cristea spunând că renunță la televiziune, la scurt timp după începerea noii emisiuni.Din fericire, vedeta doar glumea. Gabriela Cristea și-a dat seama că se pricepe la sport și a spus că are în plan să organizeze gale sportive: „Mă apuc de gale K.O”. Vedeta nu are de gând să renunțe la cariera care a făcut-o celebră, așa că fanii nu au de ce să își facă griji, potrivit cancan.ro.

„După ce am născut, am dat câteva kilograme jos la naștere, după care am alăptat și m-am îngrășat la loc. Am avut probleme cu spatele, pentru că acele kilograme în plus îmi afectau structura osoasă, așa că am optat pentru a slăbi, nu doar pentru că arătam ca o batoză, ci pentru că nu mai puteam să mă susțin eu, pe mine”, a explicat Gabriela în emisiunea ei.

Cu altă ocazie, Gabriela Cristea a sugerat, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, că ar putea intra în politica pentru că ar dori să ia mai multe măsuri pentru sprijinirea femeilor și a copiilor.

„Fiind o persoana publică, te gândești la toate opțiunile pe care le ai mai devreme sau mai târziu. M-am gândit dacă să intru în politică sau nu. Mie mi se pare că nu mai există politicieni la momentul ăsta (…). Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Am înțeles că a devenit cunoscut jucând într-un serial celebru în Ucraina în care juca rolul președintelui….”

Citiți continuarea AICI.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X