Gabriela Cristea a sugerat, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, că ar putea intra în politica la un moment dat și ar dori să ia mai multe măsuri pentru sprijinirea femeilor și a copiilor.

Pentru că este o persoană perfecționistă, Gabriela Gristea ar îndeplini toate condițiile să devină un politician care să-și ducă toate planurile până la capăt.

“Fiind o persoana publică, te gândești la toate opțiunile pe care le ai mai devreme sau mai târziu. M-am gândit dacă să intru în politică sau nu. Mie mi se pare că nu mai există politicieni la momentul ăsta (…). Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Am înțeles că a devenit cunoscut jucând într-un serial celebru în Ucraina în care juca rolul președintelui.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Eu n-o să intru în politică. Aș avea toate atuurile să intru în politică dintr-un punct de vedere și anume – eu sunt genul ăla foarte tocilară, dacă-mi dai ceva de făcut, eu mă concentrez pe el și totul trebuie să iasă ca la carte. Da, aș fi bună, pentru că m-aș bate pentru lucrurile pe care le susțin. Dar nu aș putea să intru în politică știind că promit ceva oamenilor și după aia mă întorc la 180 grade. Nu pot, nu e pe structura mea. Și eu am văzut deseori asta în politică. 99.9% din cazuri! Și atunci nu este un domeniu în care aș putea să activez.

Probabil că aș merge către zona asta legată de femei, de copii, asta ar fi o zonă pentru care m-aș lupta și cu morile de vânt. Și ar mai fi o zonă pentru care aș lupta. Mă mir că sunt atât de multe femei în Parlament și cu toate astea legile nu ne ajută – pentru creșterea natalității”, a spus prezentatoarea tv.