evzmonden.ro Web analytics

Gabriela Cristea a cedat si a spus ADEVARUL despre ALESUL inimii sale: “Știam sigur că vreau cu el!”

Gabriela Cristea a cedat si a spus ADEVARUL despre ALESUL inimii sale: “Știam sigur că vreau cu el!”
Gabriela Cristea a cedat si a spus ADEVARUL despre ALESUL inimii sale: "Știam sigur că vreau cu el!"

Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc o frumoasa poveste de dragostea, iar indragita prezentatoare TV sustine ca a stiut inca de la inceput ce este alesul inimii sale.

Gabriela Cristea este o femeie implinia, atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste viata de familie pe care si-a dorit-o din tot sufletul, alaturi de sotul ei, Tavi Clonda, cu care are si o fetita, micuta Victoria.

In cadrul emisiunii pe care o prezinta, ‘Te iubesc de nu te vezi’, Gabriela Cristea a recunoscut ca inca de la prima intalnire cu actualul ei sot a stiut ca langa el va ramane si nu a mai avut ochi pentru altcineva, informeaza B1.

„Eu când m-am îndrăgostit de soțul meu, mai puteau să vină încă douăzeci și să-mi facă curte, că nu mă mai interesa. Știam sigur că vreau cu el!

Cum am procedat? L-am luat acasă, el m-a luat pe mine, ne-am căsătorit și am făcut și un copil, cam atât”, a declarat Gabriela Cristea, conform sursei mai sus mentionata.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X