Gabriel Cotabiță nu poate sa accepte ca artistii din Republica Moldova, adica Carla’s Dreams, The Motans sau Irina Rimes sunt difuzati in exces la posturile locale de radio

Gabriel Cotabiță a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care își arată nemulțumirea față de faptul că artiștii din Republica Moldova sunt difuzați foarte mult la posturile locale de radio.

Acesta crede că lumea ar trebuie să asculte toate piesele, de la mai mulți artiști, pentru a se putea face o apreciere corect, scrie Cancan.

„Nu mai contează că e muzicā în engleză și uneori în spaniolă. Cu asta m-am obișnuit, românul este poliglot și înțelege, desigur, toate versurile. Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar…nu cumva e prea mult. Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine dar haideți să păstrăm bunul simț. Nu am să cred niciodatā în sintagma “asta dorește lumea”. Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii care se descoperā în aparițiile live care sunt penibile. Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine. Comentarii?, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Gabriel Cotabiță , în vârstă de 63 de ani, este căsătorit cu Alina , 33 de ani, din 2016. Întrebat în cadrul unui interviu dacă vrea să aibă copii cu actuală să soție, artistul a dat un răspuns scurt: “Fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!”, a răspuns, scurt, cântărețul. El a mărturist că cele trei fete ale sale pe care le are din căsătoria cu prima soție, respectiv Aela, în vârstă de 38 de ani şi gemenele Milena şi Eliza, de 32 de ani , au altfel de concepții și ar fi foarte nemulțumite dacă tatăl lor le-ar face un frate sau o surioară.

„În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță, viva.ro.