Gabriel Cotabita, dezvaluiri din viata sa personala! Iata ce spune despre VIATA sa de CUPLU: „De bine, de rau, ma mentine in stare de functionare”

Gabriel Cotabita, dezvaluiri din viata sa personala! Iata ce spune despre VIATA sa de CUPLU: „De bine, de rau, ma mentine in stare de functionare”
Gabriel Cotabita, dezvaluiri din viata sa personala! Iata ce spune despre VIATA sa de CUPLU: "De bine, de rau, ma mentine in stare de functionare"

Gabriel Cotabita, dezvaluiri din viata sa personala! Iata ce spune despre VIATA sa de CUPLU: „De bine, de rau, ma mentine in stare de functionare”.

Gabriel Cotabita a oferit dezvaluiri nebanuite despre relatia sa! Artistul este casatorit cu Alina, aceasta fiind cu 30 de ani mai tanara decat el.

Invitat in cadrul emisiunii ‘Desteptarea’, de la Europa FM, Gabriel Cotabita a vorbit despre viata sa privata si are numai cuvinte de lauda la adresa iubitei sale.

„Faptul că sunt căsătorit este un mare noroc, pentru că se putea să nu fiu căsătorit, şi atunci era mai complicat. Norocul meu este cu Alina care, de bine, de rău, mă menţine în stare de funcţionare, adică cu picioarele pe pământ”, a declarat Gabriel Cotabita, potrivit okmagazine.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X