evzmonden.ro Web analytics

Gabriel Cotabita A CEDAT si a spus ADEVARUL despre CASNICIA SA: “Daca as fi cunoscut-o acum 10 ani…”

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte
Gabriel Cotabita A CEDAT si a spus ADEVARUL despre CASNICIA SA: "Daca as fi cunoscut-o acum 10 ani..."

Gabriel Cotabita,  cantaret celebru, a vorbit deschis despre relatia cu actuala lui sotie, despre care spune ca este bazata pe dragoste reciproca.

„Suntem îndrăgostiţi tot timpul. Nu avem nevoie de dezvoltarea acestor evenimente exhibiţioniste. Iubirea trebuie să fie în permanenţă acolo. O floare, un gest…da, nu se pune problema. Îi dau oricând flori. Relaţia noastră este frumoasă pentru că suntem nişte indivizi maturi şi baza este faptul că noi ne iubim foarte mult unul pe celălalt. Ne simţim bine împreună, avem acelaşi nivel intelectual, nu mă simt plictisit. Ea e săgetător, eu scorpion…mai ies scântei. Suntem două personalităţi puternice. Dar nu sunt scântei distructive. Partea cea mai neplăcută este că are dreptate în permanenţă.”, a spus cântărețul, potrivit wowbiz.ro.

In continuarea dezvaluirilor sale, Gabriel Cotabita a precizat ca apar si mici discutii in viata de cuplu, datorita caracterului sau orgolios, dar acest lucru nu poate ameninta casnicia.

“Nu e bine să gândeşti că relaţia s-a terminat, tu dacă vei continua să faci şi să mergi aşa…nu e bine. Dacă relizezi şi depăşeşti acel moment, nu se strică. Dacă am face asta, nu s-ar mai strica  nicio relaţie. Iubirea trebuie păzită cu zel şi de ea şi de el. Problema obligatorie…orgoliile! Trebuie să lăsăm orgoliul deoparte. Dacă aş fi cunoscut-o acum 10 ani, ar fi fost prea mică! Nici nu m-ar fi băgat în seamă…ce să zic. N-o să mai pot vorbi că ea nu suportă să se vorbească despre ea. Eu nu fac sacrificii, nu trebuie să faci niciun sacrificiu pentru relaţia asta. Sigur că ne mai ciondănim, dar din cauza faptului că sunt cum sunt. Cred că sunt orgolios, dar nu extrem, altfel relaţia asta nu ar fi mers”, a povestit Gabriel Cotabiţă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X