Furia lui Albu. Fashion editor-ul NU a avut milă pentru o cântăreață celebră: „Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar…”

Furia lui Albu. Fashion editor-ul NU a avut milă pentru o cântăreață celebră: „Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar…”
Furia lui Albu. Fashion editor-ul NU a avut milă pentru o cântăreață celebră: „Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar...”
Autor:

Furia lui Albu. După ce Andreea Bălan a fost criticată pentru imaginea pe patul de spital, cântăreața a fost din nou criticată de Iulia Albu.

De această dată, fotografia care a stârnit din nou furia designerului a fost făcut de Andreea Bălan în lift, în timp ce mergea la medic.

„Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar Andreea Bălan nu se dezminte! Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor. Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge „să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) „cum decurge vindecarea”. Mă declar „sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!) Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X