Fuego tuna si fulgera! Mesajul NU lasa loc de interpretari: „Ma afecteaza glumele de prost gust…”

Fuego tuna si fulgera! Mesajul NU lasa loc de interpretari: „Ma afecteaza glumele de prost gust…”
Fuego tuna si fulgera! Mesajul NU lasa loc de interpretari: "Ma afecteaza glumele de prost gust..."

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Acesta a dezvaluit recent ca se amuza la glumele facute pe seama lui, insa anumite comentarii neinspirate il deranjeaza. 

Invitat in cadrul unei emisiuni TV, Fuego a dezvaluit ce parere are despre numeroasele glume care se fac pe seama lui: „Sunt glume bune, la care râd non stop! Sunt glume superbe, care sunt făcute de oameni deștepți. Normal că mă afectează glumele de prost gust, dar glumele bune le gust și eu.  Toată lumea se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță, pentru că eu cânt despre mamă, iar asta-i tare de tot! Dă-i lui Fuego un glob și bagă-l într-o cameră cu 10 brazi, să-i împodobească. Asta iar e tare”.

Paul Surugiu este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, care reuseste sa stranga mii de fani la concertele sale. Recent, Fuego a marturisit ca nu este deloc atras de viata mondena si ar renunta oricand la ea.

“Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva, încercând doar să-mi văd de treabă și să muncesc pentru tot ce mi-am propus să realizez in viață. Sincer, nici vedetă nu sunt! Nu prea rezonez cu termenul asta și nici o viața ca atare nu trăiesc! Merg la piață, la cumpărături, sunt un om normal și-mi găsesc fericirea tocmai în aceste lucruri simple.

Uneori mi-aș dori nici să nu mă cunoască lumea, să trec așa, neobservat! Vedetismul nu ține neapărat de statut, ci de educație! Nimic nu ne dă dreptul de a fi altfel față de cei din jur, chiar dacă noi avem o profesie expusă! Și credeți-mă, cu toți brazii pe care-i împodobesc iarna, cu toată popularitatea din anii aceștia, aproape 25, eu sunt veșnicul puștan din Turda, cu accent ardelenesc, care face artă din pasiune și căruia îi place sa dăruiască fericire celor din jur!”, a precizat Fuego pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X