}

Un PERSONAJ SURPRIZĂ l-a făcut pe Fuego să râdă cu lacrimi!

Un PERSONAJ SURPRIZĂ l-a făcut pe Fuego să râdă cu lacrimi!
Un PERSONAJ SURPRIZĂ l-a făcut pe Fuego să râdă cu lacrimi!

Fuego a participat, zilele trecute, la un concert la Chișinău, alături de mai mulți artiști români. Printre aceștia a fost și Silvia Chifiriuc, soţia fostului premier Petre Roman. Fuego a dezvăluit că Petre Roman a venit pentru a-și susține soția și a oferit momente de neuitat întregului grup.

Pentru mine a fost o onoare să am o astfel de companie în lungul drum spre Chişinău. Domnul Petre Roman este de-a dreptul captivant atunci când spune bancuri sau când povesteşte cu patos despre experienţele trăite în cariera sa diplomatică.

Pe Silvia o cunosc de multă vreme, drumurile noastre intersectându-se de mai multe ori. Am absolvit amândoi Teatrul, amândoi am debutat la Mamaia şi am participat la aceeaşi emisiune din anii ’90 realizată de TVR, «3 din 10 pentru un show», dar niciodată nu am cântat pe aceeaşi scenă. Iată că acum am avut ocazia, graţie lui Yan Raiburg, şi cred că acesta este doar începutul, publicul din Chişinău reacţionând pozitiv la prestaţia sa, aplaudând-o şi oferindu-i flori, a mai povestit Fuego.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X