Paul Surugiu, cunoscut publicului drept Fuego, a transmis un mesaj adresata criticilor sai. Pentru ca de-a lungul timpului s-a confruntat cu rautatile celor din jur, indragitul artist a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume.

Satul pana peste cap de glumele proaste facute pe seama sa, artistul a cedat si le-a transmis un mesaj clar carcotasilor.

Fuego, tinta unei glume proaste! Glumele murdare facute pe seama celebrei piese ‘Impodobeste mama bradul’, au reusit sa il scoata din sarite pe artist: „S-au făcut atâtea glume, încât sunt sătul. Mi-a ajuns, sunt la limită. Când o glumă e bună și e făcută cu simț de răspundere și haioasă, râd și eu. Când faci ironii urâte, când glumele sunt spurcate, murdare, nu își mai au efectul. Am auzit atâtea bancuri cu bradul ăsta, zeci-sute de glume cu bradul”, a spus Fuego pentru Click!

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

In continuare, Fuego a explicat ca melodia mai sus mentionata are o semnificatie aparte in viata sa: „Piesa aceasta este pentru părinții mei, într-o noapte de iarnă în care ningea și veneam de la Piatra Neamț spre București. Mi-a venit în cap linia melodică și m-am gândit că toată lumea împodobește bradul. Îmi aduc aminte cum furam bomboanele din pom și puneam pietre micuțe în staniol”.